Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paranormalno

Istražili smo: Fenomen ukletih kuća u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za staru drvenu kuću u malom posavskom selu Lukavcu rekli su nam lovci na paranormalno. U njoj se, navodno, događaju čudne stvari. Stoga smo odlučili istražiti fenomen ukletih kuća.

Jedan od naših sugovornika, bloger i istraživač paranormalnih pojava Igor Kostelac tvrdi - prisutnost duhova može se lako prepoznati.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića Slika nije dostupna Posjetitelji u noći Dva duha bdjela nad usnulom bebom?

'To se točno osjeti, kada uđeš u prostoriju gdje se nešto paranormalno događa obično ti se nakostriješi potiljak, kao da te nekakva jeza prošla',

Ušli smo u trošnu kuću mračne povijesti. U njoj su živjeli baka i djed koji su tužno skončali život, a nakon njih mladić kojega je usmrtilo stablo. Tužna sudbina kuće i njezinih bivših stanara osjeća se na svakom koraku. Rabijeni prozori i rupe u zidovima, a razbacane stvari su ostale netaknute još otkako je posljednji stanar tragično preminuo.

Romeo i njegov prijatelj Saša, inače vozač i vatrogasac, lovci su na natprirodno. Prije 3 godine u ovoj su kući imali prvo paranormalno iskustvo i od tada jednostavno ne mogu prestati istraživati i tražiti odgovore.

Ratko, koji je također pošao s nama u istraživanje mraka, ipak nije dio ekipe lovaca na natprirodno, već istražuje i piše o paranormalnim pojavama, a fenomen duhova počeo ga je zanimati još u pubertetu.

Odjednom, u potpunom mraku, počele su se događati neobične stvari. Ponijeli smo i digitalni termometar jer je, kažu stručnjaci, u prisutnosti duhova karakteristična nelogična nagla hladnoća ili promjena temperature.

Temperatura se digla s 27 na 31 stupanj, a vanjska je pala s 27 na 24 i pol. Zatim je nastao tajac, osluškivanje hoćemo li zaista imati bilo kakvo iskustvo.

Prilog o fenomenu ukletih kuća pogledajte na stranci Provjerenog.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene