Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Istraga spojila očeve mučki ubijenih djevojaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga je spojila očeve Anđele Bešlić i Kristine Šušnjare, mučki likvidiranih djevojaka iz Cetinske krajine koji su šokirali Hrvatsku te rekonostruirala slučajeve.

16-godišnju Anitu Kulaš iz okolice Dugog Sela ubio je sumještanin. 

Pročitajte i ovo Joost Klein neovisni stručnjak Niz kontroverzi i nepoštovanja pravila: Pokreće se istraga o ovogodišnjem Eurosongu Danka Ilić Kardinalne pogreške Očekuje se obrat u istrazi? Dankina majka ispričala detalje šokantnog noćnog telefonskog poziva

Očevi Anđele Bešlić i Kristine Šušnjare zajedno traže uvođenje doživotne kazne zatvora bez prava na pomilovanje! Poručuju svim ožalošćenim roditeljima: bez obzira na bol, zbog svoje druge djece moramo izdržati! Njihovu priču donosi večerašnja Istraga.

>> Ne propustite Istragu na Novoj TV u 20:00 sati!

Ekipa emisije Istraga pripremila je i rekonstrukciju ubojstva 16-godišnje Anite Kulaš iz Dugog Sela, koju je ubio sumještanin, mladi grobar Stjepan Ščanćar. Patološki zaljubljen u njezinu najbolju prijateljicu Stjepan je umislio da Anita želi razoriti tu vezu, smatrao je da ga dvije djevojke prave rogonjom. 

Stjepan je Anitu namamio na groblje i zadavio, a truplo ubacio u svježe iskopanu raku. Dobro je znao da će sutra u nju biti položen lijes preminule starice. 

Za Istragu govore roditelji i žrtve i ubojice. 

Redakcija Istrage protivi se najavljenom zakonu o zabrani pušenja na javnim mjestima i pokušat će spriječiti njegovo uvođenje.

Posjetili su Sloveniju gdje je pušenje u ugostiteljskim objektima zabranjeno od kolovoza prošle godine. Između ostalog razgovarali su i s kontroverznim Zmagom Jelinčičem, koji je već, iako je okorjeli nepušač, podnio zahtjev za ispitivanje ustavnosti diskriminatorskog zakona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene