Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISPRAVAK

Kuhar iz Brezovice Mijo Penić: ''Nisam bio ni osumnjičen ni osuđen''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mijo Penić regirao je na informacije objavljene u tekstu na portalu DNEVNIK.hr.

U vijesti da je preminula nekadašnja ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Jelena Brajša, objavili smo informaciju da je kuhar iz doma u Brezovici bio osumnjičen i kasnije osuđen za silovanje jednog štićenika doma.

Pročitajte i ovo Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Caritasova kuća u Brezovici Moto Mrazovi i zagrebački policajci 18-godišnjaku ispunili posebnu želju: "Javljam se na dužnost" Besplatan obrok, ilustracija Na račun građana Život bez rada: Što je sve potrebno za besplatan topli obrok, ljetovanje za djecu, godišnji pokaz?

Mijo Penić podnio je zahtjev za ispravkom te informacije, a prenosimo ga u cijelosti, bez intervencija.

Dana 6. 11. 2021. na Novoj TV internet izdanje naslova: ''Preminula Jelena Brajša, nekadašnja ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije'' objavili ste netočnu informaciju sadržaja: ''...usred slučaja Brezovica, u kojem je kuhar iz doma u Brezovici bio osumnjićen i kasnije osuđen za silovanje jednog štićenika doma.''

Netočno je da bi ja ikada bio osumnjićen i kasnije osuđen za jednog štičenika doma. Neosuđivana sam osoba, a na osnovi čl. 22 st. 2 Zakon o medijima podnosim ovaj zahtjev za objavu ispravka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene