Velike gužve stvarale su se nakon što je tramvaj iskočio iz tračnica u utorak u ranopopodnevnim satima na Savskoj cesti, u blizini križanja s Vukovarskom. Promet je ponovno uspostavljen nekoliko sati kasnije.

Galerija Tramvaj iskočio s tračnica - 1 Tramvaj iskočio s tračnica - 6 Tramvaj iskočio s tračnica - 5 +3 Tramvaj iskočio s tračnica - 4

Iz ZET-a su priopćili kako je na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara ponovno uspostavljen promet, odnosno da je tramvajski promet po Savskoj cesti ponovno uspostavljen i da su linije 4, 13, 14 i 17 vraćene na svoje trase.

17-ica iskočila iz tračnica

"Zbog tehničkih poteškoća s tramvajem linije 17 u zoni raskrižja Savske ceste i Ulice grada Vukovara, tramvaji linija 4, 13, 14 i 17 preusmjereni su na Ljubljanicu. Servisna ekipa je na terenu te intenzivno radi na ponovnoj uspostavi prometa na relaciji između Tratinske ulice i Ulice grada Vukovara", objavio je ZET na svojim stranicama.

Tramvaj je na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu iskočio u 13:35, iskliznulo je jedno postolje.

Pješakinja ispred tramvaja Prelazila cestu kao muha bez glave, nije ni svjesna da ju je umalo pregazio tramvaj

Slika nije dostupna Moguće nove gužve u Zagrebu: U centru sanacija tramvajske pruge, a uskoro se zatvara Most slobode

Zbog svega su se u gradu stvarale veće gužve nego inače.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju