Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršen očevid

Izgorio ugostiteljski objekt: Policija eliminirala jedan uzrok, nastavlja se istraga

Ilustracija
Ilustracija Foto: Cropix
Sinoć je na plaži na Krku izgorio plažni objekt. Policija je objavila priopćenje u kojem je isključila tehnički uzrok požara.

U subotu poslijepodne dovršen je očevid požara koji je izbio noćas oko tri sata na ugostiteljskom objektu na plaži na na otoku Rabu. Očevidom, provedenim u suradnji policijskih službenika i protupožarnih inspektora, isključen je tehnički uzrok nastanka požara.

Pročitajte i ovo Direktor tvornice parketa i pilane Galeković Teško ozlijeđen radnik Direktor tvornice otkrio strašne detalje o požaru i demantirao glasine o eksploziji: "Par tisuća kvadrata je izgorjelo. Cijelu noć smo gasili"

Noćašnji požar, jutros nešto prije 5 sati, u potpunosti su ugasili vatrogasci DVD-a Rab i Lopar. Uslijed požara u potpunosti je izgorio drveni ugostiteljski objekt u vlasništvu 57-godišnjakinje koji je bio zatvoren jer inače radi samo tijekom turističke sezone.

Pročitajte i ovo U požaru stradale krave i imanja - 4 nastala velika šteta Detalji strašnog požara na farmi u Baranji: Vlasnici otkrili što je vjerojatno uzrokovalo buktinju

Prema prvim procjenama nastala materijalna šteta je znatna, a točan iznos štete bit će utvrđen naknadno. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanjem svih relevantnih činjenica i okolnosti izbijanja ovog požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene