Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Iskaz Hrvoja Petrača odgođen za sutra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznošenjem obrana optuženih Siniše Ježovite, Steve Smrčeka i Libera Matekovića nastavljeno je ponovljeno suđenje za otmicu sina umirovljenoga generala Vladimira Zagorca. Iako su trojica optuženika brzo završili sa svojim iskazima, obranu danas nije počeo iznositi Hrvoje Petrač, a njegov iskaz je odgođen za sutra.

Siniša Ježovita nije želio odgovarati na pitanja rekavši da je već pravomoćno osuđen za otmicu, a ustvrdio je samo da nije kriv za sudjelovanje u skupini koja je, prema optužnici, planirala oteti djecu još nekih bogatih Zagrepčana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zagorec iz MORH-a odnio dvije torbe dragulja Slika nije dostupna Mateković priznao otmicu Zagorčeva sina

I Stevo Smrček je izjavio da se ne osjeća krivim za udruživanje u otmičarsku skupinu, a pristao je odgovarati na pitanja obrane, ali ne i suda i tužiteljstva. Ustvrdio je da je 750 tisuća eura, odnosno polovinu otkupnine koju su otmičari preuzeli, vidio u stanu suoptuženog Marinka Gošuljevića.

"Sutradan mi je rekao da je novac i dalje u stanu i nije točno da je završio kod mene", kazao je Smrček.

Libero Mateković nije htio odgovarati ni na kakva pitanja, a ustvrdio je i da nije kriv niti za otmicu, jer je u vrijeme otmice Tomislava Zagorca u veljači 2004. bio na boksačkom treningu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene