Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajemo

Na čekanju: Zasad ništa od povratne naknade za boce za mlijeko

Naknada za boce od mlijeka odgođena - 4
Naknada za boce od mlijeka odgođena - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Naknada za boce od mlijeka odgođena - 3 Naknada za boce od mlijeka odgođena - 3 Foto: DNEVNIK.hr Naknada za boce od mlijeka odgođena - 4 Naknada za boce od mlijeka odgođena - 4 Foto: DNEVNIK.hr Naknada za boce od mlijeka odgođena - 2 Naknada za boce od mlijeka odgođena - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Naknada za boce od mlijeka odgođena - 1 Galerija 1/4 >>
Nakon najave da ćemo od iduće godine moći vraćati boce od mlijeka u zamjenu za naknadu od pedeset lipa, doznali smo kako odluka o tome ipak ostaje za godinu kasnije.

Povratna naknada od pedeset lipa za boce za mlijeko, koja je trebala ponovno biti uvedena početkom 2021. godine, ostaje na čekanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Je li tijekom bolovanja dopušteno otputovati? Provjerite što se smije, a što ne, kako ne biste ostali bez novca Slika nije dostupna NAKNADA OD 50 LIPA Slijedi li nam poskupljenje mlijeka? "Proizvođači će zbog ovoga imati dodatne troškove"

Kako je Nova TV neslužbeno doznala, naknada, koja bi se izravno prebacila na kupca, što bi značilo povećanje cijene mlijeka, tako će se uvesti ili sredinom sljedeće, ili tek 2022. godine.

Ista naknada planirana je i za pića u bocama od najmanje 2 decilitra i više, no za tu vrstu ambalaže, kako smo doznali, ostaje planirani datum uvođenja - 2021. godine.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene