Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanredni otkaz

Ipak je LAGAO oko šahtova na Dalmatini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako će Uprava Hrvatskih autocesta - Održavanje i naplata cestarine, v.d. pomoćnika direktora Sektora održavanja, Milanu Stankoviću, dati izvanredni otkaz.

Hajdaš Dončić je obrazložio taj potez Uprave HAC-a istaknuvši kako je Stanković više puta lagao da su šahtovi na autocesti Zagreb-Split u dobrom stanju i pregledani, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić zbog govora o izborima upozoren na prostačenje u Saboru Prostote u Saboru VIDEO "To je sad stvarno malo previše": Pala psovka za govornicom, zastupnik ne vidi ništa sporno Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik (SDP) - 1 Sukob Izraela i Hamasa Hajdaš Dončić o izraelskom odgovoru na napad Hamasa i reakciju veleposlanstva: "Treba paziti da ne bude prekomjernog granatiranja"

>> Još jedno povjerenstvo za nesreću u tunelu Plasina

Podsjetimo, u vrijeme kad se dogodila teška prometna nesreća u tunelu Plasina, koju je uzrokovao napuknuti šaht, Stanković je bio direktor spomenutog Sektora održavanja. Nesreća se dogodila u srpnju, a na svu sreću u toj nesreći nitko nije smrtno stradao, no teško je stradao jedan dječak.

Ministarstvo je potkraj kolovoza naredilo izvanrednu kontrolu šahtova na autocesti Zagreb-Split te je otkriveno kako šahtovi nisu svi u dobrom stanju, što je bio i definitivan dokaz da je Stanković lagao o stanju šahtova.

Stanković je prvo tvrdio da su šahtovi pregledani 19. srpnja, što je kasnije povjerenstvo opovrglo, Stanković je dobio naredbu da pregleda šahtove i nakon nesreće, a on je poslao lažno izvješće i o tome, što je kontrola Ministarstva utvrdila i na terenu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene