Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve kriv napuknuti šaht?

VIDEO NADZORNE KAMERE Sekunde prije teškog sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HAC je ustupio snimku nadzorne kamere, koja prikazuje promet pred tunelom Plasina, u kojem su se u svega tri minute dogodile tri nesreće.

Snimku nadzorne kamere koja prikazuje promet ispred tunela Plasina, samo nekoliko sekundi prije teške prometne nesreće, koja se dogodila u subotu u 15:50 sati, HAC je proslijedio medijima, a na njoj se može vidjeti u posljednjim sekundama kako se vozila naglo zaustavljaju ispred tunela.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

>> Nesreća kod tunela: Pretpostavljaju da je NAPUKNUO ŠAHT

Podsjetimo, zaključeno je kako je nesreću možda izazvao napukutni šaht, koji je pukao u trenutku kad je preko njega prolazila mlada vozačica iz Zagreba.

Tko je kriv za neispravan poklopac, u HAC-u kažu utvrdit će povjerenstvo. 'Pretpostavljamo da je došlo do pucanja šahta, da li je riječ o materijalu ili do nečega, to jednostavno ne možemo tvrditi, to će utvrditi policijska istraga ili ova naša koja će se provesti unutar firme', rekao je Milan Stanković, direktor sektora održavanja, HAC.

Zbog te nesreće na adresu HAC-a stiže i prekršajna prijava, potvrdila je jučer Maja Brozičević, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Među ozlijeđenima najgore je prošao 7-godišnji dječak, no nije u životnoj opasnosti. Svojedobno drugi najsigurniji tunel u Europi, tako je u subotu na tri minute postao prava klopka za vozače. prava je sreća da nitko nije poginuo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene