Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi inovator Ivan Mrvoš svojim je pametnim klupama već izašao i na neka inozemna tržišta, a sredstva sada prikuplja za razvoj poslovanja i daljnji proboj na tržišta.


U samo 10 dana kampanje na Funderbeamu, 21-godišnji inovator Ivan Mrvoš, osnivač tvrtke Include, uspio je prijeći početni traženi iznos i prikupiti gotovo 270.000 eura investicija za razvoj svojih pametnih klupa. Ovaj je uspješni domaći startup u rekordnom roku postao najuspješnija tvrtka po brzini prikupljanja na Funderbeam platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupa.

Vezani članci Slika nije dostupna "Uplaćujem stotine tisuća kuna za njihove plaće, a oni s*** po meni" Slika nije dostupna Iščupali je i odnijeli: Kako je u Osijeku u jednoj noći nestala klupa vrijedna 22.000 kuna

Da vjeruju u globalni uspjeh hrvatskog startupa pokazalo je već 90-ak investitora iz cijelog svijeta, a među njima je i poznati te investitor Nenad Bakić. Sljedeći cilj mladog hrvatskog inovatora iznos je od 400.000 eura, a za dostizanje tog cilja ostalo mu je još 20 dana, koliko traje kampanja.

"Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo tako rano dostigli naš početni cilj, pogotovo kad uzmemo u obzir da se radi o novom pristupu financiranju. Mnogo ljudi nas podržava od početka, a sada su s izlaskom Includea na Funderbeam dobili priliku investirati u nas i osigurati svoj udio u tvrtki. Investirati može svatko uz početni iznos od 100 eura, a prikupljena sredstva iskoristit ćemo za još brži razvoj poslovanja i proboj na nova tržišta", poručio je Mrvoš.