Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Noćna mora za sigurnosne službe'

VIDEO Petrović i Bago istaknuli zanimljiv detalj s inauguracije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I inauguracija Kolinde Grabar Kitarović popraćena je suncem. Takvo je vrijeme bilo i na inauguracijama prošlih predsjednika, prisjetili su se reporetri Nove TV Ivana Petrović i Mislav Bago.

U cijeloj se zemlji iščekivala predsjednička inauguracija. Vrijeme je srećom u Zagrebu bilo sunčano. Iskusni reporteri Nove TV Ivana Petrović i Mislav Bago prisjetili su se da je jednako lijepo vrijeme bilo uvijek i na inauguracijama prošlih predsjednika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odluka para VIDEO Poznato je i zašto djeca nove predsjednice nisu bila na inauguraciji Slika nije dostupna EMOTIVNA PRISEGA Prisegnula na dužnost sa suzama u očima: 'Vjerujem u te zemljo moja Hrvatska'

Također su istaknuli su da je spontana šetnja Kolinde Grabar Kitarović kroz centar grada Zagreba pa do Markovog trga zapravo bila zasigurno prava noćna mora za sigurnosne službe.

>> FOTO Zagreb: Ovako izgleda privremena regulacija prometa

Policija nije zabilježila nijedan izgred

Tijekom te prije i nakon inauguracije predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović policija nije zabilježila nijedan izgred.

"Sve je proteklo u miru, dostojanstveno", izjavila je voditeljica Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću zagrebačke Policijske uprave Mirela Ban.

S obzirom na to da sva strana izaslanstva još nisu otputovala iz Zagreba, Ban je rekla kako su za vrijeme njihova odlaska moguća kraća zaustavljanja prometa, pa policija moli građane za strpljenje.

Policija zahvaljuje građanima što su poslušali upute njezinih djelatnika koji su bili na osiguranju inauguracije predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović te savjete koje je policija objavila na internetskim stranicama i u medijima.  (I.D./D.B./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene