Obavijesti Video Pretražite Navigacija
osumnjičena za korupciju

Pogledajte što je uhićena sutkinja Maja Šupe navela u svojoj imovinskoj kartici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićena šibenska sutkinja Maja Šupe, najpoznatija po oslobađajućoj presudi Tomislavu Horvatinčiću u slučaju kada je ubio dvoje Talijana u pomorskoj nesreći, u imovinskoj kartici navodi kako nema imovine.

Sutkinji Maji Šupe skinut je imunitet i u utorak je uhićena zbog sumnje da je primila mito od 15.000 eura prije 20-ak godina kako bi presudila u korist poduzetnika Blaža Petrovića koji je također uhićen u akciji USKOK-a. Uz njih iza rešetaka je završio i odvjetnik iz Šibenika Branimir Zmijanović za kojeg se sumnja da je bio spona između ovo dvoje.

Sutkinja Šupe u siječnju prošle godine predala je imovinsku karticu u kojoj navodi da nema imovine u nekretninama niti novcu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DORH objavio oglas Tko će naslijediti Vanju Marušić? Traži se novi ravnatelj USKOK-a, pogledajte koji su uvjeti

U imovinskoj kartici je navela da ima stalni mjesečni prihod od 18.000 do 19.000 kuna bruto te je navela da ima dva kredita u Sber banci koje je otvorila 2020. godine. Jedan kredit je u iznosu od 26.766 eura i za njega plaća ratu od 363 eura, a za drugi kredit u iznosu od 53.540 eura rata joj je 413 eura.

Pročitajte i ovo Davor Filipović Vruće pitanje Ministar Filipović o optužbama da ga je USKOK uhvatio: "To je laž!"

Također, među ostale prihode navela je 3200 kuna neto od lokalnih izbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene