Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj)
Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj) Foto: ?itatelj

Vozač ZET-ova autobusa na liniji Lanište - Glavni kolodvor zadnji radni dan pred odlazak u mirovinu obilježio je vozeći odjeven poput Djeda Mraza, što je razveselilo brojne putnike koji su mu dijelili komplimente i fotografirali se s njim.


Putnici ZET-ova autobusa koji prometuje na liniji Lanište - Glavni kolodvor nemalo su se iznenadili kada ih je u srijedu za volanom dočekao nasmiješeni vozač odjeven gotovo poput Djeda Mraza

Vezani članci Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta Škoro se zbunio, a njegov odgovor na pitanje postao hit na društvenim mrežama Slika nije dostupna Opačić: Borimo se za odgodu produljenja dobi za odlazak u mirovinu

"Sve nas je razveselio svojom pojavom u odijelcu Djeda Mraza. Bila je to ugodna i vesela vožnja", rekla nam je čitateljica koja nam je i poslala fotografije veselog vozača. 

No nije samo ona bila oduševljena. "Putnici su mu dijelili komplimente i slikali se s njim. Učinio je rutinsku dosadnu vožnju veselom", kaže naša čitateljica, dodajući da se često piše o negativnim iskustvima u autobusima, pa zbog toga smatra da taj vozač zaslužuje svaku pohvalu. 

Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj)
Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj) Foto: ?itatelj

Sreća putnika na ovoj liniji, međutim, neće dugo trajati jer vozač koji je putnicima u srijedu unio malo veselja za takav je potez imao specifičan razlog. 

"Kolega je radio zadnji dan. Odlazi u mirovinu i na taj je način obilježio svoj zadnji radni dan", rekao nam je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.