Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

UGODNA I VESELA VOŽNJA

Imao je dobar razlog: Putnike ZET-ova busa oduševio vozač odjeven u Djeda Mraza

Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj)
Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj) Foto: ?itatelj
Vozač ZET-ova autobusa na liniji Lanište - Glavni kolodvor zadnji radni dan pred odlazak u mirovinu obilježio je vozeći odjeven poput Djeda Mraza, što je razveselilo brojne putnike koji su mu dijelili komplimente i fotografirali se s njim.

Putnici ZET-ova autobusa koji prometuje na liniji Lanište - Glavni kolodvor nemalo su se iznenadili kada ih je u srijedu za volanom dočekao nasmiješeni vozač odjeven gotovo poput Djeda Mraza

Pročitajte i ovo ZET autobusi Stariji od 65 godina ZET objavio upute: Ovako možete ostvariti pravo na besplatan prijevoz Ilustracija preusmjerili linije Opet gužve! Zastoj tramvaja na vrlo prometnom raskrižju u Zagrebu

"Sve nas je razveselio svojom pojavom u odijelcu Djeda Mraza. Bila je to ugodna i vesela vožnja", rekla nam je čitateljica koja nam je i poslala fotografije veselog vozača. 

No nije samo ona bila oduševljena. "Putnici su mu dijelili komplimente i slikali se s njim. Učinio je rutinsku dosadnu vožnju veselom", kaže naša čitateljica, dodajući da se često piše o negativnim iskustvima u autobusima, pa zbog toga smatra da taj vozač zaslužuje svaku pohvalu. 

Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj) Vozač ZET-ovog autobusa (Foto: Čitatelj) Foto: ?itatelj

Sreća putnika na ovoj liniji, međutim, neće dugo trajati jer vozač koji je putnicima u srijedu unio malo veselja za takav je potez imao specifičan razlog. 

"Kolega je radio zadnji dan. Odlazi u mirovinu i na taj je način obilježio svoj zadnji radni dan", rekao nam je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene