Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Koriste žestoku retoriku jer imaju imunitet'

Imaju li niski udarci u politici svoje granice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redovima stručnjaka potražili smo odgovor na pitanje je li komunikacija hrvatskih političara na visini njihova poziva za koji su ih građani birali.

'Političari koriste žestoku retoriku jer imaju imunitet što znači da tijekom mandata ne odgovaraju za klevetu', izjavila je za Dnevnik Nove TV Ksenija Oletić, komunikologinja i stručnjakinja za PR.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Brinu li političari o siromašnima? Dnevnik Nove TV pita Brinu li političari dovoljno o siromašnima? Pogledajte kako ste glasali

Dodala je kako negativna kampanja privlači birača, ali ona se ne honorira novim glasovima. 'Takva retorika uvjerava one već uvjerene, a neodlučni birači vide samo jedno, i misle 'svi su oni isti''.

'Niski udarci su poznati svugdje u svijetu, a to ovisi o zrelosti demokracije, koliko su političari spremni ispričati se, te koliko je to dio kulture. No čini mi se da smo mi daleko od toga', zaključila je Ksenija Oletić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene