Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Damir Bajs za Dnevnik Nove TV

Ministar turizma na najpopularnijoj plaži: 'Možda se vidimo ovdje s cijelom Vladom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar turizma Damir Bajs danas je posjetio turističko središte Novalju na otoku Pagu.

Stigao je naravno na plažu Zrće koju smatra primjerom odredišta koje je promijenilo imidž u svjetski poznato mjesto omladinskog i zabavnog turizma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Goli i bosi' Split: Bajs posjetio drugi najbolji hostel na svijetu Slika nije dostupna Ministar o turističkoj sezoni Bajs: Sezona 2012. bit će osobito zahtjevna

'Moram priznati da ovdje ima puno mladih i osjeća se jedna zaista dobra, pozitivna energija', rekao je ministar u razgovoru za Dnevnik Nove TV sa sve popularnije novaljske plaže Zrće.

Ministar je za sada zadovoljan sezonom 2011. Kaže kako je na razini Europe zabilježeno čak 70 milijardi eura gubitka od turizma, a Hrvatska je bi ove godine, nastavi li sezona kako je počela, vjerojatno mogla zabilježiti dobitak.

'Da zadovoljan sam ponudom. Ima još nekih propusta, ali neke stvari smo i naučili. Produžena su radna vremena nekim lokacijama, poput mjenjačnica i raznih lokala, što je važno jer moramo znati da se mi moramo prilagoditi gostu, a ne on nama', istaknuo je ministar Bajs. Svjetlim primjerom smatra svakako i Zrće koje jednom specijaliziranom ponudom privlači sve više gostiju. 

Da se u sektoru turizma radi ozbiljno pokazuje i ministrova najava kako je već za slijedeći tjedan planiran sastanak u ministarstvu, na kojem će između ostalog biti i predstavnici hoteljera. tema sastanka bit će već slijedeća sezona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene