Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA ŠTETA

Pulskom automehaničaru vatra je progutala 15 automobila: "Neki od njih su bili moji auti za prodaju, a sad su za baciti..."

Čak 15 automobila izgorjelo je vlasniku automehaničarske radionice u požaru koji je u subotu izbio u Puli.

U požaru koji je u subotu zahvatio područje Valdebeka i Vintijana, na granici između Pule i Medulina, izgorjelo je i 15-ak automobila u dvorištu automehaničarske radione Igora Fornažara, smještene na Kavrerskom putu.

"To su više-manje bili stari auti, ali bilo je tu i pet do šest njih koji su bili dobri, u voznom stanju. To su bili moji auti za prodaju, a sad su za baciti. No, bitno da sam uspio zagasiti radionu koju je isto zahvatilo. Izgorio mi je i boks sa stvarima", rekao je Fornažar za Glas Istre.

Pročitajte i ovo Dino Kozlevac, vatrogasni zapovjednik Istarske županije OBUZDALI BUKTINJU Šef istarskih vatrogasaca o požaru u Puli: "To je jako grdo izgledalo..." Otkrio i što u ovakvim situacijama zna biti smrtonosna klopka

Pročitajte i ovo Požar u Vinkuranu - 7 POŽAR LOKALIZIRAN VIDEO Dramatične scene iz Pule, izgorjelo 40 hektara: Čule se i eksplozije, plamen progutao automobile i neke objekte

Kazao je i da vatrogasci 15 minuta nisu mogli pristupiti njegovoj parceli. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene