Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kad će kraj?

Što to ministri rade dok im zastupnici postavljaju pitanja?

Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr)
Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Prazna sabornica (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Rade tako da ne rade, tako izgleda uobičajen radni dan u Saboru, a ovoga puta vidljiv je i na samom početku sjednice koja je počela aktualcem.

Nakon puna dva tjedna nerada odnosno stanke u radu Sabora zastupnici su ponovno sjeli u klupe. Tu su i članovi Vlade jer je sjednica počela saborskim aktualnim prijepodnevnom.

Pročitajte i ovo Nova lica u Saboru - 4 Velik broj Nova lica u Saboru: Dolaze iz različitih političkih opcija, a ima i jedan volonter Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana"

No ni zastupnici ni ministri nisu previše orni za rad.

Zastupnici postavljaju pitanja, a čim obave taj svoj posao, napuste sabornicu te ona pretežno zjapi prazna. Ujutro, u 9:30 kad su počeli s radom, Sabor je bio gotovo pun, ali kao i obično, većina zastupnika odlučila je raditi skraćeno.

Članovi Vlade primorani su sjediti u sabornici, ali našli su način kako si skratiti vrijeme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene