Rade tako da ne rade, tako izgleda uobičajen radni dan u Saboru, a ovoga puta vidljiv je i na samom početku sjednice koja je počela aktualcem.

Galerija Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) Ministri krate vrijeme na aktualcu (Foto: Dnevnik.hr) +0 Prazna sabornica (Foto: Dnevnik.hr)

Nakon puna dva tjedna nerada odnosno stanke u radu Sabora zastupnici su ponovno sjeli u klupe. Tu su i članovi Vlade jer je sjednica počela saborskim aktualnim prijepodnevnom.

Vezani članci Hrvoje Zekanović Zekanović provocirao u Saboru, poderao ''važan papir'': ''Ili ste za Ukrajinu ili ispred vrata objesite simbol Z'' Držen Bošnjaković Odbor za Ustav usuglasio prijedloge promjene Ustava: Velike izmjene tiču se referenduma

No ni zastupnici ni ministri nisu previše orni za rad.

Zastupnici postavljaju pitanja, a čim obave taj svoj posao, napuste sabornicu te ona pretežno zjapi prazna. Ujutro, u 9:30 kad su počeli s radom, Sabor je bio gotovo pun, ali kao i obično, većina zastupnika odlučila je raditi skraćeno.

Članovi Vlade primorani su sjediti u sabornici, ali našli su način kako si skratiti vrijeme.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju