Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužbe HDZ-a

I SDP je imao svoju Fimi mediju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za mandata ministra Šime Lučina tvrtki Public Image je u razdoblju od 2001. do 2004. MUP platio 28 milijuna kuna.

Public Image novac je dobio izravnom pogodbom za promidžbene usluge u Okviru nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, piše Jutarnji list. Dodaje kako je premijerka Kosor već spomenula da je MUP platio veće iznose u promidžbene svrhe u vrijeme SDP-ove vlade, no nije željela spomenuti ime tvrtke.

Pročitajte i ovo Dvadeset godina vlasti Vladimira Putina - 5 Dvadeset godina na vlasti Putinu je imidž uvijek bio najvažniji, a pandemija koronavirusa nanijela mu je dosad najveći udarac Vladimir Putin na crvenom tepihu (Foto: Dnevnik.hr) ključni trenuci Putinovih 20 burnih godina na vlasti: Pomilovanja tajkuna, smrti novinara, pripajanje Krima...

>> MUP istražuje i vlastito poslovanje s Fimi-Medijom

Jutarnji list iz izvora u MUP-u doznaje da se radi o tvrtki Public Imagem u vlasništvu Borisa Maleševića, čovjeka koji slovi kao 'alfa i omega' svih dosadašnjih SDP-ovih izbornih kampanja. Jadranka Kosor očito ovo objavom želi stvoriti ravnotežu i pokazati da Fimi medija nije jedina tvrtka kojoj se pogodovalo te da je i SDP-ova vlast kršila zakone.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene