Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čist okoliš

I samoborski poštari u Eko akciji čišćenja auto olupina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekološkoj akciji 'Očistimo Hrvatsku od auto olupina' koju već devet godina provodi udruga Zelene stope, pridružili su se i poštari Samobora, Svete Nedjelje i Jastrebarskog i odlučili uz svoje svakodnevne obaveze bilježiti i sva mjesta gdje se 'skrivaju' auto olupine.

Smisao akcije, koju je podržao Hrvatski sindikat pošte, je da Samobor i okolica budu regija bez divljih deponija, auto olupina, štednjaka i hladnjaka koji 'krase' prirodu.

Prvu akciju poštari pripremaju sljedeći tjedan kada će izvlačiti olupine iz izvora kod Velikog dola u Parku prirode Žumberak-Samoborsko gorje. Predviđen je i obilazak motorima čitavog područja, te bilježenje GPS koordinata divljih deponija s geslom - 'Očistimo Hrvatsku od olupina'.

>> Evo zašto će najveća močvara na svijetu NESTATI!

Na inicijativu poštara Miljenka Rešetara, koji je član udruge Zelene stope, primjerom i entuzijazmom samoborski poštari žele potaknuti i ostale kolege u čitavoj domovini da se pridruže toj hvale vrijednoj akciji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Policija pronašla marihuanu i oružje u podrumu kuće Kod Samobora Podrum koji čuva tajnu: Policija otkrila laboratorij za proizvodnju marihuane, ali i nešto još opasnije Poštar Nevjerojatno Dvojicu poštara iznenadili inspektori, dobili po dvije tisuće eura kazne! Pogledajte što su pronašli u njihovim uredima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene