Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se loše vrijeme

I na sam Uskrs bit će snijega, a i idućih dana slično...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I za Uskrs, ali i nakon njega, vremenske prilike bit će loše - idućih dana bit će još više kiše, a ponovno i snijega.

Iako je i tijekom dana većinom prevladavalo oblačno, povremeno s kišom, a u gorju i snijegom, gavnina oborina tek se očekuje te bi tijekom večeri i noći kiša mogla biti mjestimice i obilnija. U sjeverozapadnim i gorskim krajevima i sutra će se zadržati razmjerno hladno, dok u Slavoniji i Dalmaciji temperatura ponovno može porasti preko 15 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Ilustracija Zimsko vrijeme Stiže novi snijeg: Izdana upozorenja za dio Hrvatske

>> Evo zašto uopće prelazimo na ljetno računanje vremena!

Tijekom nedjelje u un utrašnjosti će se nastaviti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, i to najviše upravo tijekom noći i jutra. Ponegdje u gorju te na Jadranu oborina može biti i obilnija. Na moru će puhati umjeren, mjestimice i jak, većinom južni i jugozapadni vjetar. Pritom će se mjeriti između 10 i 13 stupnjeva, a u unutrašnjosti između 4 i 7 na zapadu, te od 6 do 10 ujutro na istoku zemlje.

Navečer snijeg

Oblačno vrijeme zadržat će se i poslijepodne pri čemu će povremeno i dalje kišiti. Uglavnom u gorju navečer može biti i snijega. Najviša dnevna temperatura na kopnu u Slavoniji, od 13 do 16, dok se u središnjim krajevima tijekom dana neće previše mijenjati te će se zadržati ispod 10 stupnjeva.

Kiše poslijepodne još može biti i na sjevernom Jadranu, dok će u gorskoj Hrvatskoj čak biti susnježice i snijega. Temperatura će tek malo porasti u odnosu na jutro, u gorju ostaje ispod 10, a na moru će se mjeriti do 13 stupnjeva. Puhat će umjeren, mjestimice i jak južni jugozapadni, a samo prolazno i sjeverozapadni vjetar.

Isto što se vjetra tiče i u Dalmaciji. Većinom jugozapadnjak, prolazno i sjeverozapadnjak. I ovdje se nastavlja promjenjivo vrijeme, a uz kišu bi mjestimce moglo i zagrmjeti. Najviša dnevna temperatura bit će barem 14, na jugu ponegdje ponovno i 17 stupnjeva.

Nestabilno i idućih dana, u utorak zahladnjenje

Nestabilno, promjenjivo i oblačno nastavit će se i idućih dana. Oborine će u ponedjeljak i srijedu uglavnom biti slabe, dok u utorak uz zahladnejnje mjestimce, prije svega u gorju te u sjeverozapadnim krajevima, opet može pasti i malo snijega. I na moru će se zadržati promjenjivo ili pretežno oblačno. Pri tom će kiše i grmljavine biti osobito u utorak. Tad će pojačati i jugo, no već u srijedu okrenut će na buru i sjeverozapadnjak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene