Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život u smradu

HŽ još nije sanirao koštano brašno rasuto prije pet mjeseci u željezničkoj nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smrad oko deset tona koštanoga brašna koje se pet mjeseci nakon željezničke nesreće na Pećinama u Rijeci još nije maknulo iz tucanika na kolosijeku guši stanare obližnjih zgrada.

Ogorčeni su i na rubu strpljenja, a u HŽ-u ih pak pozivaju na još malo strpljenja. 'Što nam ostaje drugo, ili da se svi skupimo ovdje pa da stanemo na prugu i da blokiramo prugu ili ja ne znam što… Ljudi su jako ogorčeni', rekao je Milorad Popović.

Pročitajte i ovo Ilustracija bez ikakvih informacija Pilot odbio poletjeti zbog smrada koji samo on osjeti: Više od 100 putnika satima čekalo u limbu Botinec SVE SU PRIJAVILI Stanovnici zagrebačkog naselja uznemireni: "Osjeća se nesnosan smrad, peku nas oči i kašljemo. Blizu su vrtić i škola"

Zbog lošeg vremena do sada kolosijek nije saniran, ali do kraja svibnja sve će biti očišćeno. Barem tako obećavaju. 'Više ne bi trebalo biti smrada nimalo i ja bi se još ovim putem htio zahvaliti stanarima okolnih zgrada na razumijevanju i zamolio bih još malo strpljenja', kazao je Robert Trošelj, iz HŽ-a Rijeka.

Stanarima zgrada koji se gotovo šest mjeseci guše u smradu koštanoga brašna strpljenje je na izmaku. U obećanja odgovornih da će uskoro sve biti očišćeno - više ne vjeruju. Prije se nije moglo zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, kažu u HŽ-u i uvjeravaju da će do kraja svibnja sve biti riješeno.

Tehnologija još nije toliko napredovala da vam možemo dočarati smrad koji već pet mjeseci muči stanare okolnih zgrada, no i sam slike rojeva muha dovoljno govore same za sebe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene