Liječnici
Liječnici Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatska udruga bolničkih liječnika objavila je popis, kako su napisali, svih postignuća kojim je Udruga poslodavaca u zdravstvu poboljšala uvjete rada liječnika. Na toj se listi, između ostalog, nalazi "ništa", "i opet ništa" te "baš ništa".


Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL) na svojem je Facebooku objavila dugu listu "uspjeha i rezultata" Udruge poslodavaca u zdravstvu (UPUZ) kojima se poboljšao položaj zdravstvenih djelatnika, kao i dostupnost zdravstve usluge pacijentima.

Na tom se popisu, pišu iz HUBOL-a, nalazi:

1. ništa

2. izgleda ništa

3. i opet ništa

4. ponovno ništa

5. samo ništa

6. manje i od ništa

7. baš ništa

.......

.......

101. jedno veliko ništa

Liječnici najavili prosvjed Liječnici ne odustaju od prosvjeda: "Na sastanku nam nisu ništa ponudili"

Vili Beroš Beroš će rasteretiti obiteljske liječnike administrativnih obaveza: "Već su napravljeni konkretni koraci"

Podsjetimo, predstavnici UZUP-a su u srijedu, nakon sastanka u Ministarstvu zdravstva, naglasili da prosvjedovanje i štrajk nisu rješenje za probleme liječnika i pacijenata.

"Mi ćemo biti konstruktivan partner Ministarstvu i ne slažemo se s ovakvim pučističkim metodama", izjavio je nakon sastanka direktor UPUZ-a Dražen Jurković vezano uz prosvjed koji će se 18. ožujka održati na zagrebačkom Markovu trgu, a koji organizira pet krovnih liječničkih organizacija, među kojima je i HUBOL. Tu izjavu HUBOL je već osudio.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju