Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspjesi i rezultati

Uf, kakav popis: Iz HUBOL-a prozvali poslodavce u zdravstvu i naveli njihova "postignuća"

Liječnici
Liječnici Foto: DNEVNIK.hr
Hrvatska udruga bolničkih liječnika objavila je popis, kako su napisali, svih postignuća kojim je Udruga poslodavaca u zdravstvu poboljšala uvjete rada liječnika. Na toj se listi, između ostalog, nalazi "ništa", "i opet ništa" te "baš ništa".

Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL) na svojem je Facebooku objavila dugu listu "uspjeha i rezultata" Udruge poslodavaca u zdravstvu (UPUZ) kojima se poboljšao položaj zdravstvenih djelatnika, kao i dostupnost zdravstve usluge pacijentima.

Na tom se popisu, pišu iz HUBOL-a, nalazi:

1. ništa

2. izgleda ništa

3. i opet ništa

4. ponovno ništa

5. samo ništa

6. manje i od ništa

7. baš ništa

.......

.......

101. jedno veliko ništa

Pročitajte i ovo Liječnici najavili prosvjed Bili u Ministarstvu Liječnici ne odustaju od prosvjeda: "Na sastanku nam nisu ništa ponudili"

Pročitajte i ovo Vili Beroš Reformske promjene Beroš će rasteretiti obiteljske liječnike administrativnih obaveza: "Već su napravljeni konkretni koraci"

Podsjetimo, predstavnici UZUP-a su u srijedu, nakon sastanka u Ministarstvu zdravstva, naglasili da prosvjedovanje i štrajk nisu rješenje za probleme liječnika i pacijenata.

"Mi ćemo biti konstruktivan partner Ministarstvu i ne slažemo se s ovakvim pučističkim metodama", izjavio je nakon sastanka direktor UPUZ-a Dražen Jurković vezano uz prosvjed koji će se 18. ožujka održati na zagrebačkom Markovu trgu, a koji organizira pet krovnih liječničkih organizacija, među kojima je i HUBOL. Tu izjavu HUBOL je već osudio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene