Dario Hrebak
Dario Hrebak Foto: DNEVNIK.hr

Saborsko istražno povjerenstvo, radi čijeg se osnivanja ujedinila cijela oporba, dobit će podršku i HDZ-ova partnera HSLS-a.


Na konačnom prijedlogu, ističe oporba, ubrzano se radi i trebao bi biti spreman za upućivanje u proceduru već idućeg tjedna.

Vezani članci Privođenje Dragana Kovačevića Osumnjičenima u aferi Janaf produžen istražni zatvor: Dragan Kovačević iza rešetaka još dva mjeseca Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Bačić o povjerenstvu za istraživanje rada DORH-a: ''Vidjet ćemo je li oporba jedinstvena''

"Kada se oporba domisli što točno žele da bude predmet rada Povjerenstva, klub HDZ-a i naši koalicijski partneri će to razmotriti. Ja mislim da ima nekih drugih koji su nervozni i koji napadaju sud, DORH, policiju i čude se ako netko radi po zakonu, pa evo, mene čudi kako ovi iz oporbe to ne vide, to je zanimljivo“, rekao je premijer Andrej Plenković.

"Mi smo se domislili... siguran sam da će premijer s radošću odgovarati na pitanja“, kazao je Nikola Grmoja te dodao kako će ispitati i predsjednika države i nitko neće biti pošteđen.

"Ja smatram da naša Vlada i vladajuća većina nemaju što skrivati i javnost ima pravo sve znati“, rekao je Dario Hrebak.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr