Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Milanovića je strah"

Hrvoje Zekanović brani Turudićevo imenovanje: "Ovakva panika s Pantovčaka nije viđena"

Aktualno Galerija Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 1 Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 2 Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 3 Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Hrvoje Krešić i Hrvoje Zekanović - 4 Galerija 1/4 >>
Mnogo je vrućih tema u hrvatskom političkom karuselu. Što na sve kažu manjinski partneri vladajuće koalicije istražio je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić koji se javio uživo s Markova trga gdje je razgovarao s Hrvojem Zekanovićem, saborskim zastupnikom iz Hrvatske Demokršćanske stranke.

Novi krug političkog vrtuljka zavrtio je u utorak popodne predsjednik Zoran Milanović nikad oštrijim napadom na Andreja Plenkovića. Što vi imate za reći na to, jeste li iznenađeni s tim, pitao je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić svog gosta Hrvoja Zekanovića.

"Naravno da nisam jer taj vrtuljak, kako ste Vi rekli, vrti isključivo gospodin Milanović. Dakle, sve svađe, sve rasprave dolaze od njega. Sa strane Vlade i vladajuće većine, ne dolazi ni jedna svađa koja je trenutno aktualna u hrvatskom političkom prostoru", rekao je Zekanović.

Osvrnuo se na zadnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića u kojoj je optužio premijera Andreja Plenkovića da imenuje Turudića za glavnog državnog odvjetnika da zaustavi vlastiti kazneni progon.

"Upravo je Milanović projicirao sebe u toj izjavi. Da ta panika koja vlada na Pantovčaku što je Turudić izabran, jer je to osoba koja neće biti pod kontrolom Milanovića pa će sutra možda neke afere, neki kazneni postupci sezati skroz do Pantovčaka, ja ne znam drugi razlog zbog kojeg Milanović na histeričan način diže paniku u hrvatskom medijskom i političkom prostoru", kaže gost Dnevnika Nove TV te ponavlja da je Milanović možda u strahu te dodaje kako je predsjednik postao histeričan, a "ovakva panika s Pantovčaka nije viđena".

Pročitajte i ovo Ante Ćorušić - 3 Gost Dnevnika Nove TV Hoće li biti štrajka? Ravnatelj KBC-a Zagreb odgovara: "Liječnicima nikad nije bilo bolje"

Zekanovića ne brine što se još ne zna datum izbora, a komentirao je i najavljeni prosvjed oporbe. Što je sve rekao, pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene