Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREMOSTIO ŽIVI ZID

NAKON KAVE S GRMOJOM Runtić odlučio pristupiti Klubu zastupnika Mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Runtić odlučio se priključiti Klubu zastupnika Mosta.

Nakon što je u ponedjeljak snimljen kako u jednom zagrebačkom kafiću razgovara s Nikolom Grmojom, glasnogovornikom Mosta, Hrvoje Runtić pravdao se da nisu razgovarali o pristupanju Mostu. Samo tri dana nakon toga Runtić, odbjegli član Živog zida, potvrdio je da će se u novom sazivu Sabora pridružiti Klubu zastupnika Mosta kao nezavisni zastupnik.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Predstavili program Grmoja: ''Čudnovata je ta priča oko propucavanja Turudićeva automobila'' Nikola Grmoja - 1 je li se dogovorio s Milanovićem? Grmoja u Dnevniku Nove TV otkrio: "Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio"

"Nakon puno promišljanja i konstruktivnih razgovora, odlučio sam kao nezavisan zastupnik pristupiti Klubu zastupnika Mosta nezavisnih lista. Nakon što sam otkrio i prijavio niz nepravilnosti u financijskom poslovanju Živog zida, zbog čega sam bio izložen i javnome linču, nikako ne mogu zastupati svoje birače kao zastupnik istoimene stranke. Od borbe za izmjenu Ovršnog zakona ne želim odustati. Jedino sam u Mostu nezavisnih lista prepoznao ključne stavke programa koje i sam podržavam, a to je prvenstveno izlazak hrvatskog naroda iz dužničkog i ovršnog ropstva", objasnio je Runtić, naglasivši da će Mostovom Klubu zastupnika pristupiti kao nezavisni zastupnik jer se, kako kaže, ne želi vezati ni uz jednu stranku.

Runtićevim pristupanjem Klub zastupnika Mosta brojat će 14 zastupnika.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene