Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krajem mjeseca izlazi iz zatvora

Hrvoje Petrač viđen u šetnji trgovačkim centrom u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Petrač je danas viđen u šetnji zagrebačkim Kaptol centrom, saznaje Dnevnik.hr.

Ravnatelj Uprave za zatvorski sustav Branko Peran nije bio upoznat s time je li Petrač baš danas na slobodnim danima, ali nam je kazao da Petrač na to ima pravo te da nije ništa neobično da koristi slobodan dan. Peran nam je potvrdio da Hrvoje Petrač iz zatvora izlazi krajem ovog mjeseca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napao Petrača Nasmijan i dobro raspoložen: Vjeko Sliško nakon mjesec dana izašao iz pritvora u Remetincu Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL Napad na Hrvoja petrača Vjeki Slišku određen jednomjesečni istražni zatvor

Pokušali smo doći i do Petračeva odvjetnika Velimira Došena, ali on nam se nije javio na telefon. Od njegove tajnice smo doznali da je na rehabilitaciji u toplicama pa je vjerojatno da nije u mogućnosti javiti se na mobitel.

>> Mirko Norac i Hrvoje Petrač u studenom idu na slobodu

Petraču je Povjerenstvo za uvjetni otpust odredilo u rujnu da krajem studenog izlazi na prijevremenu slobodu. Petrač, koji je bio u bijegu više od godine dana, osuđen je na kaznu od sedam i pol godina zatvora zbog otmice sina umirovljenoga generala Vladimira Zagorca i iznude novomarofskoga poduzetnika Miroslava Matkuna, koja bi mu inače trajala do ožujka 2013.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene