Bujas i Peović
Bujas i Peović Foto: Pixsell

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas na Facebooku se osvrnuo na izjavu čelnice Radničke fronte Katarine Peović, koja je tu udrugu nazvala rigidnom neoliberalnom desnicom i poručila da su njima svi uhljebi.


"A što reći o jednoj uhljebskoj ekipi bez dana staža u privatnom sektoru (koja je na 'naivnosti' Možemo uletjela u Sabor), baziranoj na tekovinama komunističke partije Jugoslavije, one ekstremne ljevice koja zaziva socijalizam (neki od njih čak i staljinističkog tipa), a nas poduzetnike i obrtnike, osim što smatraju 'klasnim neprijateljima', prvo bi opljačkali, nacionalizirali nam imovinu po starom i već viđenom modelu, a onda nas poslali u gulage, a možda bi nas čak i po 'kratkom postupku'", napisao je Bujas.

Vezani članci Katarina Peović Peović odgovorila hoće li tužiti HDZ-ovku: "Trebala se ispričati i građanima ruske nacionalnosti" Katarina Peović - 2 Peović o napadu HDZ-ovke: "Takva brutalna obraćanja nisu baš uobičajena." Burić se navečer ispričala, ali ne - Peović

Bujas tako tvrdi da Peović širi laži i mržnju prema poduzetnicima i obrtnicima te je poručio kako je "poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19 st. u interpretaciji svog mentora - Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći".

"Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu) i ako želiš manje poreze i regulacije, više slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u Javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu Javnog sektora mahom uhljebljeni... a ona i Ribić kriju se iza produktivnog dijela Javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca... koji su potplaćeni baš zbog ovih iznadprosječnih plaća političkih uhljeba.

Ovakav napad od političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora samo je dokaz njihova mentalnog sklopa, totalitarističkog u 'dobroj staljinističkoj maniri'. Ne dao Bog da su takvi blizu vlasti, vjerujte mi, verbalni delikt bio bi prvo što bi vratili, a na tome ne bi stali! Pokažimo joj srednji prst, zajedno...", poručio je Bujas.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju