Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nazvala ih neoliberalnom desnicom

Hrvoje Bujas opleo po Katarini Peović: "Pokažimo joj srednji prst, zajedno... "

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas na Facebooku se osvrnuo na izjavu čelnice Radničke fronte Katarine Peović, koja je tu udrugu nazvala rigidnom neoliberalnom desnicom i poručila da su njima svi uhljebi.

"A što reći o jednoj uhljebskoj ekipi bez dana staža u privatnom sektoru (koja je na 'naivnosti' Možemo uletjela u Sabor), baziranoj na tekovinama komunističke partije Jugoslavije, one ekstremne ljevice koja zaziva socijalizam (neki od njih čak i staljinističkog tipa), a nas poduzetnike i obrtnike, osim što smatraju 'klasnim neprijateljima', prvo bi opljačkali, nacionalizirali nam imovinu po starom i već viđenom modelu, a onda nas poslali u gulage, a možda bi nas čak i po 'kratkom postupku'", napisao je Bujas.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i Katarina Peović - 2 Za Dnevnik Nove TV Predsjednica Radničke fronte Katarina Peović: "Milanović je kao premijer bio okrutan prema radnicima. Nismo spremni sudjelovati u vladi SDP-a, ali..." Katarina Peović ne idu s SDP-om na izbore Peović komentirala Grbinovu izjavu: "Da nisu oni, mi bismo morali reći 'ne' toj koaliciji"

Bujas tako tvrdi da Peović širi laži i mržnju prema poduzetnicima i obrtnicima te je poručio kako je "poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19 st. u interpretaciji svog mentora - Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći".

"Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu) i ako želiš manje poreze i regulacije, više slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u Javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu Javnog sektora mahom uhljebljeni... a ona i Ribić kriju se iza produktivnog dijela Javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca... koji su potplaćeni baš zbog ovih iznadprosječnih plaća političkih uhljeba.

Ovakav napad od političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora samo je dokaz njihova mentalnog sklopa, totalitarističkog u 'dobroj staljinističkoj maniri'. Ne dao Bog da su takvi blizu vlasti, vjerujte mi, verbalni delikt bio bi prvo što bi vratili, a na tome ne bi stali! Pokažimo joj srednji prst, zajedno...", poručio je Bujas.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene