Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na taj način, većina njih, omogućila je sebi pristojan posao, zaradu, ali i zadovoljstvo što vlastitim rukama stvaraju - bolju budućnost.


Ne bi li obogatili ponudu turističkih destinacija branitelji proizvođači obilaze Hrvatsku. Nude, od domaćih salama i sireva do meda, ulja i čajeva.

Vezani članci Prosvjed branitelja u Samoboru protiv Kreše Beljaka - 8 Branitelji u Samoboru prosvjedovali protiv Beljaka: "Tko to danas ima snage zabraniti vam da govorite Za dom - spremni?" Sajam Vjenčanja Exclusive (Foto: Studio Z) Bogati glazbeni program i sve za buduće mladence na 4. Sajmu vjenčanja Exclusive

Na taj način, većina njih, omogućila je sebi pristojan posao, zaradu, ali i zadovoljstvo što vlastitim rukama stvaraju - bolju budućnost.

Poslovati u Hrvatskoj je izazovno, prevedeno s poslovnog - teško!

Izbora i volje, kažu, imaju. Treba tek zasukat rukave. Poanta ove trgovine je, ističu, da moraju biti zadovoljni i kupci i oni sami kao prodavači. Tada, kažu, govore o pravoj trgovini.

'Od svakog posla se može živjet ako ga čovjek radi pošteno i dobro', rekao je Marijan iz Zagreba.

U njihovoj je ponudi sve domaće i prirodno. Bez ikakvih umjetnih dodataka. Zdravo.

'To mi je najprije bio kao hobi, zanimao sam se, sad sam to ozbiljnije shvatio, tako da je to sad jedan ozbiljan posa', rekao je Vojislav iz Đakova.

Posao je to koji ne donosi samo zaradu.

'To vas jednostavno opusti, ja kad dođem u voćnjak, mene to jednostavno opusti. To kad se zaljubite u pčele to vam je nema terapije koja može pomoći tako', dodaje Vojislav. 

Donosimo vam popis zanimanja s kojima ćete lakše naći posao

Često je u posao uključena cijela obitelj. Na taj način povećava se proizvodnja a raste i ponuda.

'Kobasice, imamo pršut od jelena, medvjeda i vepra i češnjovka', nabrojio je svoju ponudu Alen iz Delnica.

'Oni imaju priliku ponuditi i prodati svoje proizvode na sajmovima, što mi pokušavamo, nema nelikvidnosti, nema neplaćanja', napominje Vladimir Jarašević, organizator sajma.

Još ovaj tjedan boraviti će u Istri. No svojim proizvodima obići će cijelu Hrvatsku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook