Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svečano otvorenje

Hrvatska zemlja partner na turističkom sajmu u Zurichu: "Pokušati ćemo ih uvjeriti da je Hrvatska još bliža nego što je bila"

Aktualno Galerija Hrvatska na sajmu - 4 Hrvatska na sajmu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska na sajmu - 3 Hrvatska na sajmu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska na sajmu - 2 Hrvatska na sajmu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Hrvatska na sajmu - 1 Hrvatska na sajmu - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nikolina Brnjac, ministrica turizma Galerija 1/5 >>
Hrvatska je ove godine zemlja partner na turističkom sajmu u Zurichu.

Sajam je otvorila ministrica turizma Nikolina Brnjac, a svečano otvorenje održalo se upravo kod hrvatskog štanda s tradicionalnim plesovima i glazbom. Na sajmu će se predstaviti naših 15 izlagača, a program će obogatiti i sinjski Alkari.

"Švicarsko tržište nam je važno upravo zato što Švicarci sve ono što traže, Hrvatska ima. Hrvatska je održiva zemlja, Hrvatska ima outdoor aktivnosti, aktivni turizam, mi razvijamo zdravstveni turizam", rekla je ministrica turizma.

"Iskoristit ćemo činjenicu da je Hrvatska ušla u Schengen jer je i Švicarska dio schengenskog prostora i pokušati ih na neki način uvjeriti da je Hrvatska još bliža nego što je bila", dodaje direktor HTZ-a Kristijan Staničić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene