Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srce junaka i osmijeh pobjednika

Hrvatska vojska priprema veliko iznenađenje za Vatrene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska vojska još jednom je poslala poruku podrške hrvatskim nogometašima koji će u nedjelju zaigrati u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Kažu, prirpemaju veliko iznenađenje, no ne otkrivaju detalje. Za sada.

"Vi ste Hrvatska: srce junaka i osmijeh pobjednika", poruka je Hrvatske vojske Vatrenima za koje ističu kako su na terenu dokazali i pokazali kako to igra jedno srce, jedna duša – kako igra Hrvatska.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja" Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja"

"Spremamo vam doček dostojan svjetskih prvaka!", poručuju.

Podršku izborniku Daliću i njegovim izabranicima dao je i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević.

"Ovo je Hrvatska koja diše i živi snove hrvatskih branitelja. Pokazali ste poniznost, jedinstvo i zajedništvo. Pokazali ste kako Hrvatska treba ići dalje: zajedno, timski i - domoljubno", poručio je Krstičević.

"Veliko hvala Zlatku Daliću, koji je čvrsto stajao nogama na zemlji i do samoga kraja ostao ponizan s vjerom u dragog Boga, ostao prkosan i staložen u obrani boja naše zastave. Naše Vatrene transformirao je u mentalno najčvršću reprezentaciju. u svega sedam mjeseci, dokazao kako su čuda moguća", dodao je.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Mirko Šundov naglašava kako će ovaj povijesni uspjeh imati pozitivne posljedice za narod i državu, priopćeno je iz MORH-a.

"Ovo je vrijeme čuda, ovo je san koji je postao stvarnost! Ovo su povijesni dani, baš onakvi dani kakvi su bili kada smo stvarali Lijepu našu, kada smo sanjali da za crvene i bijele kockice čuje cijeli svijet, da svima pokažemo kako to kuca srce hrvatsko, junačko, što je to hrvatski inat, ponos i prkos", kazao je general Šundov.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene