Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Imali smo što vidjeti'

HRVATICA U ITALIJI 'Još uvijek smo u strahu, jer ne znamo što nas čeka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Središnju Italiju u noći s utorka na srijedu pogodila je serija snažnih potresa. Osobito je jak udar bio oko 4:34 sati, kada je udar bio magnitude oko 6,0 stupnja.

Snažan potres jakosti 6,0 koji u srijedu ujutro pogodio je planinski predio središnje Italije te odnio najmanje 22 života. Nakon njega uslijedilo je više od 100 podrhtavanja od kojih je 55 bilo jače od 3,0.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Pozzuoli Život na vulkanu Tisuće potresa trese regiju u susjedstvu: ''Sve što možemo je vrlo pozorno pratiti što se događa''

Tisuće ljudi jutros je probudilo snažno podrhtavanje tla. Među njima se našla i Šibenčanka Maja Gnjidić Verdecchia koja je za Slobodnu Dalmaciju kazala kako je 'tresak koji ih je probudio bio strašan te je potrajao nekoliko minuta'.

'Kad smo se digli imali smo što vidjeti; razbacano pokućstvo, napuknuti zidovi....Još uvijek smo u strahu jer ne znamo što nas čeka', rekla je Maja za Slobodu Dalmaciju.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POSLJEDICAMA POTRESA U ITALIJI DOZNAJTE OVDJE

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene