Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubljeni u prijevodu

Hrvata po skijalištu hvatao policajac nakon što je ozlijedio skijašicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snowboarder iz Hrvatske udario je i ozlijedio austrijsku skijašicu te pobjegao, no uhvatio ga je otac ozlijeđene skijašice.

38-godišnji Hrvat zaletio se u 32-godišnju Austrijanku iz Hermagora u utorak na skijalištu u Nassfeldu, ostavivši skijašicu potrganih ligamenata. Kako piše Austrian Times, Hrvat je navodno prvo pokušao pomoći skijašici koju je ozlijedio da bi se predomislio zbog jezične barijere. On ne zna njemački jezik, a skijašica ne govori engleski. Ozlijeđena žena je skijala s malom grupom skijaša, ali ni nitko od njih nije znao engleski.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Slika nije dostupna Pravila se stalno mijenjaju Počeo je hrvatski skijaški tjedan: Doznajte gdje se na skije može bez cijepljenja i testova, a kad su oni potrebni i za djecu

Hvatao ga otac skijašice, policajac izvan dužnosti

Kad je 55-godišnji otac ozlijeđene skijašice, policajac van dužnosti, vidio da će se Hrvat udaljiti, dao se u potjeru i uhitio ga prije nego je uspio doći do vučnice prema kojoj se zaputio. Kod vučnice je bilo nekoliko službenih osoba koje su znale engleski pa je Hrvat uspio objasniti zašto se udalji s mjesta nesreće. Odlučeno je da protiv neopreznog snowboardera neće podnijeti kaznenu prijavu zbog nepružanja pomoći jer je ipak pokušao, ali bi se mogao suočiti s optužbom za nanošenje lakše tjelesne ozljede zbog neopreznosti.

>> Na skijalištu poginuo brat Maksima Mrvice

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene