Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snowboarder iz Hrvatske udario je i ozlijedio austrijsku skijašicu te pobjegao, no uhvatio ga je otac ozlijeđene skijašice.


38-godišnji Hrvat zaletio se u 32-godišnju Austrijanku iz Hermagora u utorak na skijalištu u Nassfeldu, ostavivši skijašicu potrganih ligamenata. Kako piše Austrian Times, Hrvat je navodno prvo pokušao pomoći skijašici koju je ozlijedio da bi se predomislio zbog jezične barijere. On ne zna njemački jezik, a skijašica ne govori engleski. Ozlijeđena žena je skijala s malom grupom skijaša, ali ni nitko od njih nije znao engleski.

Hvatao ga otac skijašice, policajac izvan dužnosti

Vezani članci Granica na Tirolu Tirol postao žarište južnoafričke varijante virusa: Stiže dodatnih 100.000 doza cjepiva Slika nije dostupna 'Velika je ljubav između njih dvoje, Maro čuva sobu'

Kad je 55-godišnji otac ozlijeđene skijašice, policajac van dužnosti, vidio da će se Hrvat udaljiti, dao se u potjeru i uhitio ga prije nego je uspio doći do vučnice prema kojoj se zaputio. Kod vučnice je bilo nekoliko službenih osoba koje su znale engleski pa je Hrvat uspio objasniti zašto se udalji s mjesta nesreće. Odlučeno je da protiv neopreznog snowboardera neće podnijeti kaznenu prijavu zbog nepružanja pomoći jer je ipak pokušao, ali bi se mogao suočiti s optužbom za nanošenje lakše tjelesne ozljede zbog neopreznosti.

>> Na skijalištu poginuo brat Maksima Mrvice