Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON ODLUKE O KOALICIJI S HDZ-om

HNS-ova stranica na Facebooku zatrpana ljutitim komentarima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon odluke Središnjeg odbora HNS-a da ta stranka ipak ide u koalicijske pregovore s HDZ-om, njihova stranica na Facebooku zatrpana je pogrdnim komentarima njihovih razočaranih simpatizera.

"Vas ne treba napadati, vi napadate sami sebe", jedan je od svega nekoliko pristojnijih komentara na službenoj stranici HNS-a na Facebooku

Pročitajte i ovo Koalicija u središnjici SDP-a Predstavljena koalicija "Rijeke pravde": "Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina" Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

Već u prvim trenucima od objave odluke Središnjeg odbora HNS-a da ta stranka ipak krene u koalicijske pregovore s HDZ-om, njihov je Facebook zatrpan uglavnom negativnim komentarima. 

Među njima je tek nekolicina onih koja je u svojim krtikama ostala u granicama pristojnosti, dok je većina bijesno psovala i ponižavala vodstvo stranke. 

"Sramota, prodali ste se za fotelje..užas..za mene ipak HNS više ne postoji od danas", poručuje im jedan očito bivši simpatizer, dok drugi pita je li i njihova Facebook stranica na prodaju. 

Neki ih nazivaju "moralnim ljigama i foteljašima", a drugi "prodanim dušama" i "dnom dna"

"Svaki vaš glasač je glasač protiv HDZ-a. Upravo ste pljunuli u lice svim svojim glasačima i ovog momenta ste umrli kao stranka jer nikada više nijedan glas nećete dobiti osim ako ste glupi pa mislite da će HDZ-ovci glasati za vas", poručio im je jedan korisnik, dok im drugi poručuje da su sada na tri posto te da provjere svoj rejting sljedeći mjesec.

"Prodane duše...uhljebi....nije vam do naroda....katastrofa od stranke...sram vas bilo", jedna je od pristojnijih poruka.

Neki od pristojnijih komentara

"Prodane duše, uhljebi , samo su vam fotelje važne , ovo vam je početak kraja to svi znaju"

"Ne razumijem niste normalni što to radite??????? GUBITE ZAUVIJEK SJEVER HRVATSKE"

"Skraćenica HNS neka je imala svoje časno značenje; danas ste je pretvorili u Hrvatsku Nacionalnu Sramotu.... Upravo ste pljunuli jednu Savku... Sramite se!!!"

"Samo ostanite svoji... Ako odete HDZ-u nestajete..."

"Prodane duše... dno dna..."

"Kako ste obrisali komentare tako ste obrisali i svoje birače, to će vam pokazati naredni izbori."

"Iskrena sućut. Na idućim izborima znati ćete sve svoje birače poimenice."

Tek poneka poruka podrške

Na prste jedne ruke mogli su se pronaći pozitivni komentari. "U slučaju izbora može se ponoviti ista situacija. Što onda? Možda je to prilika da se školstvo otrgne od Markićke? Možda se ljudska prava poboljšaju. Možda... jedino koliko vjerovati HDZ-u? Nisu ovdje želje za foteljama ovdje je pitanje svih nas".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene