Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija na Baniji

HGSS-ovci spasili još jedan život: Mladića kojemu se u nogu zabila željezna šipka iz armature prevezli u sisačku bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gorska služba spašavanja hitno je u bolnicu prevezla mladića kojemu se željezna šipka zabila u nogu i spasila mu život.

Hrvatska gorska služba spašavanja spasila je još jedan život. Tim HGSS-a u selu Taborište kod Petrinje zaustavili su mještani.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Toni Poljak, HGSS - 2 Izvanredne situacije Uvijek među prvima na terenu, spremni učiniti i nemoguće: HGSS objasnio kako im građani mogu pomoći kad se nađu u nevolji

Mladiću je u nozi bila zabijena velika željezna šipka od armature. Trpio je velike bolove, a tijekom transporta do bolnice počeo je krvariti.

S obzirom na to da su svi timovi Hitne medicinske pomoći u Petrinji bili na terenu, u pomoć je uskočio HGSS.

"U koordinaciji sa županijskim Zavodom hitne medicinske pomoći osoba je prebačena u bazu operacija HGSS-a u Petrinji, nakon čega je zajedno s medicinskim tehničarom HGSS-a i dva lokalna spašavatelja hitno transportirana u sisačku bolnicu", priopćeno je iz HGSS-a.

Odmah nakon toga HGSS-ovci su se vratili na daljnje obavljanje zadataka koji su ih čekali u Petrinji i Sisku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene