Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spas u zadnji čas

HGSS spasio pet izletnika na Kleku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanje spasili su rano jutros skupinu Zagrepčana - izletnika na planini Klek.

Naime, sinoć u 23,25 sati Županijski centar 112 Karlovac primio je poziv građanina koji je pješice sa skupinom prijatelja poslijepodne otišao na izlet na planinu Klek. Njih petoro zalutali su, pa su se pokušavali vratiti po svojim tragovima u snijegu, ali su se izgubili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkrio ga policijski pas FOTO PAO NA GRANICI: Evo gdje je skrio drogu vrijednu 1,5 MILIJUNA KUNA Slika nije dostupna Pali na granici Policija na Kleku zaplijenila više od 46 kilograma marihuane

Karlovački ŽC odmah je obavijestio pripadnike HGSS-a Ogulin i ogulinsku Policijsku postaju. Također je uspostavio telefonsku konferencijsku vezu s izletnicima i spasiocima, te su izletnici opisivali put kojim su prolazili. Pripadnici HGSS-a su pozvali u pomoć i lokalnog lugara koji izvrsno poznaje kraj, a ŽC 112 je zatražio lociranje mobitela zalutalih izletnika. Uz pomoć lugara i prikupljenih informacija pripadnici HGSS-a su rano jutros oko 1,30 sati pronašli izgubljene izletnike na Kleku. Nije bilo ozlijeđenih, ni potrebe za medicinskom pomoći. Riječ je o petoro Zagrepčana u dobi između 25 i 30 godina, koji su na Klek krenuli iz Vitunja oko 12 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene