Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije na 'posjet' prosvjednika

Hebrang: Još uvijek čistim jaja ispred kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su prosvjednici jučer u svojoj 'šetnji' gradom, osim sjedišta HDZ-a, SDP-a i HNS-a, došli i ispred stanova Tomislava Karamarka i Vladimira Šeksa, stigle su i prve rekacije.

Andrija Hebrang, kojemu su prosvjednici pred zgradom u kojoj živi bili u nedjelju, nije želio ništa komentirati. Hebrang je samo prošao kraj novinara, sišao niz stepenice i dobacio im 'je li vam dovoljno da vam kažem da još čistim jaja ispred kuće'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ocjene prve godine mandata Hebrang: Josipović previše putuje na istok, a Hrvatska želi na Zapad Slika nije dostupna 'Nema političke štete' 'Sanaderovo svjedočenje nije naštetilo HDZ-u'

Vladimira Šeksa prosvjednici su 'posjetili' sinoć, ali on nije htio ništa komentirati.

>> Obišli Kamensko, Šeksa, Karamarka, HDZ, SDP i HNS...

Osim ispred Šeksovog stana prosvjednici su zastali i kod zgrade ministra Tomislava Karamarka koji je dao sarkastičan komentar.

'Iskreno podržavam njihove opravdane zahtjeve za mojom smjenom s obzirom na činjenicu da nisam prije dvije godine bio u špici inicijatora borbe prortiv korupcije, s obzirom na činjenicu da nisam nedavno bio inicijator pokretanja i otkrivanja počinitelja komunističkih zločina, s obzirom na činjenicu da policija grozno radi i da ništa u međuvremenu nije napravila, niti jedan slučaj riješila. Prema tome, evo, doista podržavam', rekao je Karamarko.

Pusić: Meni je sve to simpatično

Na pitanje novinara znači li to da neće dati ostavku Karamarko je izjavio da su one normalan dio mandata. 'U prosvjedima se priča o socijalnom statusu, gubljenju radnih mjesta, o nezapošljavanju, besperspektivnosti, sve se dakle bazira na onom gospodarskom, socijalnom dijelu i odjedanput je ušla policija kao problem', rekao je Karamarko i dodao da ne zna zašto je to tako te da to treba argumentirati.

Vesna Pusić, kraj čije su kuće prosvjednici prolazili, ali se još nisu zaustavili, jer rekla da joj se čini da su prosvjednici postali dosta mirniji, ali je kasnije dodala da je njoj to sve simpatično i da mnogi imaju veoma šaljive transparente te da to spada u mirne prosvjede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene