Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povod proslava akcije Oluja

HDZ udario po Milanoviću, podsjetio na njegov pad: "'Prekaljeni ratnik' ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se sukob Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića. U petak ujutro, HDZ je na društvenim mrežama objavio video Milanovića kako pada s oklopnog vozila uz post u kojem mu spočitavaju da ne uspijeva sakriti svoju opterećenost predsjednikom te stranke Andrejem Plenkovićem.

HDZ u objavi u petak ujutro objavio je video u kojem predsjednik Zoran Milanović pada s oklopnog vozila uz post u kojem pišu kako Predsjednik ne uspijeva sakriti svoju opterećenost Andrejem Plenkovićem.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Navode i da Milanović "ima stalno potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjanje", ali i simbole hrvatske države.

Post HDZ-a prenosimo u cijelosti.

"Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost s Andrejem Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).
Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, 'prekaljeni ratnik' Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.
Jednako tako, hineći 'domoljublje i zajedništvo', Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor, a nije ga ni čestitao hrvatskim građanima.
To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim 'kolodvorom' i 'kasarnom', te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede.
Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti", poručili su u HDZ-u na Facebooku.

Milanović se u četvrtak ponovo žestoko obrušio na premijera Plenkovića. Ovaj puta povod je bila Plenkovićeva izjava o proslavi Oluje. Premijera je na Facebooku danas nazvao masovnim komunikatorom, promotorom prava na laž i herojskim zecom.

Milanović je na Facebooku podsjetio i na proslavu Oluje 2016. godine kada je zbog gužve i visokih temperatura u kolovozu, Plenković u Kninu pao u nesvjest. Navodno je završio u bolnici na infuziji.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene