Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nije upućen u pregovore"

Nakon što je Milanović kritizirao Plenkovića oglasio se i HDZ: "Smiješno je da baš on upozorava na navodnu štetu"

Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnenvik.hr)
Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnenvik.hr) Foto: Dnenvik.hr
Nakon što je Zoran Milanović na Facebooku kritizirao premijera Andreja Plenkovića poručivši kako svojim ponašanjem u Bruxellesu nanosi štetu interesima Hrvatske u Europskoj uniji, stigla je i reakcija HDZ-a.

Iz HDZ-a poručuju kako za razliku od Milanovića koji se, kako kažu u stranci "proslavio izglasavanjem sramotnog lex Perkovića", Plenković štiti hrvatske interese u Bruxellesu. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nova objava Milanović se oglasio videoporukom, istaknuo dva problema: "Tome se mora stati na kraj" Zoran Milanović Aktualne teme Milanović: ''Plenković i ja nismo iz istog kvarta, on je bio više s mamom''

Poručili su i kako izbor ministrice Pejčinović Burić za glavnu tajnicu Vijeća Europe svjedoči o respektu Hrvatske na vanjskopolitičkom planu. 

"Osim što očito nije upućen u pregovore koji se vode na Europskom vijeću, smiješno je da se eto baš Milanović našao upozoravati na navodnu “štetu” koju će Hrvatska trpjeti u EU, a proslavio se izglasavanjem sramotnog Lex Perković koji je Hrvatsku i prije ulaska u članstvo EU posvađao s brojnim partnerima, a osobito s Njemačkom! Za razliku od njega naš predsjednik Plenković štiti nacionalne interese, ima izvrsne odnose s liderima svih ključnih država EU, a svojim je angažmanom na Europskom vijeću snažno pozicionirao Hrvatsku u Europskoj uniji. A o respektu koji Hrvatska uživa na vanjskopolitičkom planu svjedoči i izbor ministrice Marije Pejčinović-Burić za glavnu tajnicu Vijeća Europe!", kažu u HDZ-u.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene