Obavijesti Video Pretražite Navigacija
projekti čekaju

HDZ-ov Željko Burić: 'Nitko nije iznad nacionalnih interesa, pa ni Karamarko'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnivi lokalne samouprave u velikim su problemima jer im zbog aktualne politilke situacije stoje brojni projekti.

Gradonačelnik Šibenika, HDZ-ov Željko Burić pita se koliko će dugo aktualna politička situacija kočiti ostvarenje mnogi projekata. Šibenčani, kaže, imaju cijeli niz projekata koji kasne - na jesen treba početi graditi čvor Meterize, idemo s obnovom palače Galbiani, s gradnjom POS-ovih stanova, uređenjem tvrđave sv. Ivana. Čekalo se, kaže Burić,da se formira nova vlast, a zatim da prođu porođajne muke te vlasti. 'Predugo smo taoci svih tih preslagivanja i njihovih svađa. Pa gdje to vodi?', rekao je za Šibenik.in, Željko Burić.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

S aferom 'Konzultantica', kaže Burić, nije detaljno upoznat pa ne može na temelju toga ni suditi o tome treba li Karamarko dati ostavku s obzirom na poslove njegove supruge. No, u jedno je Burić siguran. 'Nitko nije iznad stranačkih, a pogotovo ne iznad nacionalnih interesa i jedino što ja želim jest da ova noćna mora završi kako bi nastavio sa svojim projektima, a isto će vam reći svaki odgovorni predstavnik bilo koje lokalne samouprave u Hrvatskoj. O Karamarkovom slučaju neka se očituje saborski odbor, a ja sam za bilo kakav dogovor koji će nas poštedjeti od novih izbora', kaže Burić za Šibenik.in.

Dodajmo i kako je šibenski gradonačelnik još jedan u nizu HDZ-ovaca koji su stali iza svojih kolega iz Europskog parlamenta koji su svojim stranačkim kolegama u Saboru poručili da bi svi zajedno trebali preuzeti odgovornost za aktualno stanje u zemlji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene