Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljni odlukom

Iz HDZ-a opleli po Milanoviću nakon zabrane preleta vojnih zrakoplova: "Kao da slušamo nekog dužnosnika Kremlja..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak odlučio da se zabrane preleti vojnih zrakoplova iznad hrvatskih gradova, reagirao je HDZ koji je, uz tvrdnju da "opet nastupa neodgovorno i protivno interesima hrvatskog naroda", ocijenio i da Milanović "tjera naše saveznike".

Iz HDZ-a su se oglasili nakon Milanovićeve odluke o zabrani preleta borbenih aviona. Njihovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti.

''Dok Francuska i SAD šalju borbene avione da pomognu u zaštiti hrvatskog neba, Milanović tjera naše saveznike?!

Premda je dugo negirao ruske pretenzije na Ukrajinu, Milanović bi napokon trebao postati svjestan da Rusija u Ukrajini, ne tako daleko od Hrvatske, provodi vojnu invaziju i brutalnu agresiju, najveći vojni pohod na tlu našeg kontinenta još od Drugog svjetskog rata, koji je prijetnja sigurnosti cijele Europe.

Milanović ponovno maltretira načelnika GS OSRH koji je zasigurno zadovoljan time što su saveznici poslali pomoć Hrvatskoj u zaštiti zračnog prostora i time što Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i francusko mornaričko zrakoplovstvo sudjeluju u zajedničkoj vježbi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TUTNJAVA NAD GRADOM VIDEO Pogledajte prelet Rafalea i MiG-ova nad Zagrebom, prošli su iznad grada usred Plenkovićeve presice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA NUKLEARNI POGON Ima li novih informacija oko pada drona? Plenković i njegov posebni savjetnik na francuskom nosaču aviona

Dok SAD i Francuska šalju Hrvatskoj poruku suradnje, podrške i sigurnosti, Milanović opet nastupa neodgovorno i protivno interesima hrvatskog naroda. Kao da slušamo nekog dužnosnika Kremlja…'', zaključili su u svojoj objavi.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene