Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije najveće političke stranke HDZ i SDP dobile su škrabice s otpremninom koju su prikupili hrvatski građani. Riječ je o novčanim prilozima koje su građani donirali da vladajući odu s vlasti, a SDP se nikada više ne vrati na vlast.


Škrabice s novcem najprije je u središnjicu HDZ-a predao koordinator akcije Zlatko Klarić, a nakon toga svoju su otpremninu dobili i predstavnici SDP-a. 'Ovo su građani dali dobrovoljne priloge onoliko koliko su oni davali njima svih ovih godina. Znamo da 70 posto ljudi, naročito umirovljenika živi na rubu gladi, ali vjerujte mi, davali su i zadnju lipu da ovi ovdje odu s vlasti, a ovi drugi nikad više ne dođu jer znamo kako nam je bilo za njihove vladavine', kazao je Klarić.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Lalovac: Ne bih uzeo otpremninu da sam na Kristijanovom mjestu Slika nije dostupna Vladino vrludanje sa šefom HBOR-a platit će građani, no dokad?
Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju