Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opovrgavaju optužnice

HDSSB: Drmić je žrtva prijevare!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optužnica je nastavak političko-policijskog progona čelništva HDSSB-a pod dirigentskom palicom još uvijek vladajuće stranke, a u režiji HDZ-ovog represivnog aparata i političke marionete Mladena Bajića, stoji u priopćenju.

'Ivan Drmić ne samo da nije počinitelj nikakvog kaznenog djela već je sam žrtva bezobzirne prijevare' reagiralo je priopćenjem predsjedništvo HDSSB-a odbacujući sve optužbe protiv saborskog zastupnika o umiješanosti u pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda u slučaju Glavaš.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVAĐE I OPTUŽIVANJA POTRESI U HDSSB-u Glavaš optužio Burića za "analni alpinizam" Slika nije dostupna ZBOG LOŠIH IZBORNIH REZULTATA RASKOL U HDSSB-u Razočarani članovi traže izbore za novo vodstvo

Optužnica je, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik stranke dr. Vladimir Šišljagić, nastavak političko-policijskog progona čelništva HDSSB-a pod dirigentskom palicom još uvijek vladajuće stranke, a u režiji HDZ-ovog represivnog aparata i političke marionete Mladena Bajića. 'Nakon što je nekad državotvornu stranku pretvorila u korumpiranu i zločinačku organizaciju, ostaci HDZ-ova čelništva pred parlamentarne izbore po svaku cijenu žele u javnosti stvoriti dojam 'ravnoteže krivnje'. U pokušaja stvaranja slike 'svi su jednaki', HDZ-ov policijski aparat sam sebi piše anonimne prijave protiv političkih suparnika, nastavljajući svoju praksu s politički motiviranim i montiranim optužnicama ', navode HDSSB-ovci. Ivan Drmić, kažu dalje, vođen željom pomoći nevino presuđenom generalu, žrtvi političkog progona i osobnom prijatelju, i sam je postao žrtvom.

Montirana politička optužnica

'Nakon što je shvatio o čemu se radi i cijeli slučaj priavio policiji, policija, DORH i Uskok umjesto da rasvijetle prijevaru i kazne počinitelje podižu optužnicu i počinju progon žrtve te iste prijevare?! Jasno je svakome da se ne radi ni o kakvom podmićivanju sudaca već o montiranoj političkoj optužnici. Pa i sami suci Vrhovnog suda negiraju bilo kakav pokušaj podmićivanja! A i tko bi zbog čega pokušao podmititi suce nakon što je već bilo objavljeno da je Vrhovni sud presudu Branimiru Glavašu već donio?' pita se čelništvo stranke.

Kako zaključuju, vrijeme polaganja računa za sve zlo koje su učinili vlastitom narodu sve je bliže, a zasluženoj kazni neće izmaći niti sadašnja vladajuća HDZ-ova garnitura kao što joj nije izbjegao niti njihov donedavno voljeni vođa Ivo Sanader.(Agencija Vlm)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene