Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Harrison Ford snima novi nastavak Indiane Jonesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije 27 godina Indiana Jones, lik koji je tumačio Harrison Ford, prvi put se pojavio na zaslonima pucketajući bičem i stresajući prašinu sa svog pustenog šešira, pošto je neozlijeđen svladao smrtnu pogibao. Filmski junak vraća se u svojoj 65. godini.

"Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje", četvrti nastavak niza koji je počeo 1981. s "Otimačima izgubljenog kovčega", pojavit će se u svjetskim kinodvoranama 22. svibnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Filmski kritičar David Thomson: 'Tom Cruise je najveće derište u Hollywoodu' Slika nije dostupna Harrison Ford spreman za Indianu Jonesa

Harrison Ford u tom filmu u režiji Stevena Spielberga i produkciji Georgea Lucasa, opet nastupa u ulozi namrgođenog i energičnog arheologa koju je zadnji put tumačio 1989. uz glumicu Cate Blanchett. Nešto više bora na njegovu licu i sijedih vlasi ne bi trebali proći nezapaženo kod gledatelja.

Novi Indiana Jones trebao bi Harrisonu Fordu pomoći da se uspješno vrati na filmsku pozornicu nakon nešto slabijih ostvarenja posljednjih godina u filmovima "Hollywood Homicide", "Firewall" i "Tajna podmornice K-19".

Ford je po završetku snimanja novog Indiane izjavio da mu je potreban dobar odmor jer je većinu opasnih prizora snimao bez kaskadera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene