Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doris Karamatić

Harfistica uljepšala početak godine mališanima i osoblju u Klaićevoj: "Njima treba malo odmora i malo lijeka za dušu"

Aktualno Galerija Doris Karamatić, harfistica - 1 Doris Karamatić, harfistica - 1 Foto: Vijesti u 17 Doris Karamatić, harfistica - 2 Doris Karamatić, harfistica - 2 Foto: Vijesti u 17 Bolnica Bolnica Foto: Vijesti u 17 +0 Harfa Galerija 1/4 >>
Harfistica Doris Karamatić pripremila je koncert u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Dvadesetak malih pacijenata, kao i njihovi liječnici i medicinske sestre u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu uživalo je u koncertu harfistice Doris Karamatić.

Na taj način harfistica je željela bar malo uljepšati Novu godinu i bolničke dane najmlađima. Glazba je najbolji lijek, složili su se i mali i veliki. Kroz godinu brojne su aktivnosti organizirane u bolnici kako bi bolnički dani što lakše i brže prošli.

Pročitajte i ovo Krhotine na zemljištu svetišta Onohiyoshi u gradu Kanazawa, prefektura Ishikawa iz minute u minutu FOTO/VIDEO Četiri osobe poginule u razornom potresu u Japanu: U vlakovima zaglavljeno 1400 ljudi, podrhtavanja će trajati mjesecima

"Došlu su, vidjeli su, osjetili su, predivni su, a meni je drago što su bili tu i doktori i sestre, oni se brinu za pacijente i njima treba malo odmora za dušu i malo lijeka za dušu", ispričala je harfistica za Dnevnik Nove TV. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene