Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večerašnji koncert u Areni

Halid Bešlić: Imam užasnu tremu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras će pjevač Halid Bešlić održati prvi od dva uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni.

Tim povodom razgovarao je s novinarom Dnevnika Dorijanom Elezovićem kojem je povjerio kako ima tremu pred nastup, jer 'nije ovo obična tezga, ovo je koncert u Areni'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zapjevat će sa svojim idolom Upoznajte pobjednicu natječaja 'Pjevaj s Halidom'! Slika nije dostupna 23. listopada u zagrebačkoj Areni Zahuktava se atmosfera za veliki Halidov povratak

'Koncert ću otvoriti pjesmom 'Dvadesete', koja je pjesma s novog albuma i popularna je ovdje', rekao je Halid. Na pitanje što to on ima, a drugi nemaju zbog čega uspijeva paliti cijeli Balkan, Halid je bio iskren: 'Kod mene su vjerojatno dobre pjesme, ali i moje normalno ponašanje. Ja sam klasični Bosanac - običan sam i ne volim komplicirano. Kako i kažu jedni moji stihovi - sviraj nešto narodno, ponašaj se prirodno'.

Najveća zvijezda narodne glazbe na području bivše Jugoslavije umalo je organizirala i treći koncert, međutim, budući da je nedavno imao prometnu nesreću za njegovo bi zdravlje to bilo prenaporno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene