Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežan promet prema unutrašnjosti

Kaos u prometu: Prema Krčkom mostu kolona duga 10 kilometara, sve do Njivica. Zastoji na autocestama u smjeru unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojačan je večeras promet u smjeru unutrašnjosti, povremeno su zastoji i kolone, a na Krčkom mostu se 10-kilometarska kolona proteže do Njivica, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet, a povremno su kolone i zastoji na A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora Novigrad i naplate Lučko u smjeru Zagreba, na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Ravna Gora (radovi u tunelu Vršek), na Krčkom mostu u smjeru kopna kolona je oko 10 km (do Njivica) te na brzoj cesti Draga-Šmrika (A7) u smjeru Rijeke, u trajektnim lukama i pristaništima, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima, izvijestio je HAK u 21 sat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prema zapadu VIDEO Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici, vozilo se zabilo u ogradu Slika nije dostupna Stanje na cestama Kilometarske kolone na graničnim prijelazima prema Srbiji i BiH: HAK vozače pozvao na pojačan oprez

Uočena je divlja svinja na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Kutina pa se vozače moli za dodatan oprez.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će večeras do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1.

Na više graničnih prijelaza zabilježena su čekanja na ulazu i izlazu iz zemlje. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu, uz povremeno pojačan priljev vozila u trajektnim lukama i pristaništima.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene