Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gust promet

Gužve nakon udarnog turističkog vikenda: Prema Lučkom nastala kilometarska kolona

Gužve na Lučkom - 4
Gužve na Lučkom - 4 Foto: Darko Tomas/Cropix
Na zagrebačkoj obilaznici stvorile su se ogromne gužve, a pred naplatnom postajom Lučko stvorila se kolona od istoka prema zapadu.

I nakon ovog vikenda na autocestama su nastale gužve i kolone. Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u smjeru mora, kao i pred naplatom Lučko u smjeru mora. Na A4 Goričan-Zagreb pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona je oko jedan kilometar.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog povećane gustoće prometa na zagrebačkoj obilaznici na prilazu naplatnoj postaji Lučko u smjeru mora kolona iz smjera čvora Buzin duga je oko sedam, a iz smjera čvora Zagreb zapad oko jednog kilometra, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub.

Gužve na Lučkom - 4 Gužve na zagrebačkoj obilaznici (Foto: Screenshot / Google Maps)

Zbog prometne nesreće na čvoru Buzin u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine dvama prometnim tracima, a zbog prometne nesreće koja se dogodila između čvora Spačva i naplatne postaje Lipovac vozi se jednim prometnim trakom.

Kolona pred naplatom Sveta Helena na autocesti A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba iznosi oko jedan kilometar, a povećana je gustoća prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok (A3) u smjeru Bregane.

Pročitajte i ovo Napad dronovima u Moskvi - 3 POGOĐENE DVIJE ZGRADE Rusija tvrdi da je Ukrajina dronovima gađala Moskvu: "To je teroristički čin"

Promet je pojačan na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene