Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj Agrokor

Grmoja prijeti dokumentima koji će uzdrmati Vladu: "Zakazali su istaknuti političari..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostovac Nikola Grmoja danas je u Saboru kazao kako nema ništa protiv da pred Povjerenstvom za Agrokor svjedoče Josip Manolić i Stjepan Mesić, ali da je pitanje kako će doći do zastarjele dokumentacije.

„Nije sporno da Mesić i Manolić dođu, ali mi smo prvo predlagali koju ćemo dokumentaciju tražiti. Dokumentacija koja je starija, do nje ćemo teže doći. Ne možemo uopće biti spremni za prve sjednice. Ja sam predložio da krenemo od Ramljaka jer je on naslijedio Todorića i onda možemo vidjeti tko bi nam mogao dalje biti zanimljiv. Ja već imam određenu dokumentaciju, nisam ju namjerno predlagao jer HDZ želi uništiti ovo povjerenstvo. Zbog toga s dokumentacijom još ne izlazim“, kazao je Grmoja koji nije želio otkriti o kakvoj se dokumentaciji radi.

Pročitajte i ovo Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata" Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje"

Na komentar reporterke Nove TV Ivane Brkić Tomljenović kako je već rekao da će neke ptice zbog te dokumentacije ostati bez kljunova, Grmoja je poručio kako može otkriti da su institucije zakazale, kao i političari koji su bili na istaknutim pozicijama, a povezani su sa sadašnjom vlašću.

Krešimir Beljak (HSS) također se osvrnuo na prve svjedoke (Josip Manolić, Ante Todorić stariji i Stjepan Mesić) koji bi se trebali naći pred saborskim povjerenstvom za Agrokor.

"Mislim da bi prvi trebao svjedočiti Ante Ramljak koji je potpisao ugovor kojim je praktički postao nesmjenjiv", kazao je Beljak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene