Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRMOJA VS HDZ

Grmoja: "Prijete direktori komunalnih tvrtki i lokalni čelnici HDZ-a". HDZ: "'Ivermektin' Grmoja može i ponedjeljak pričekati"

Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: DNEVNIK.hr
Iz MOST-a su, kažu, zadovoljni kako ide prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma. Ističu da su ih podržali iz svih opcija, i lijevi i desni, čak i mnogi iz redova HDZ-a.

Nakon što je potpredsjednik MOST-a Nikola Grmoja u subotu rekao kako iz HDZ-a prijete građanima da će ostati bez posla ako potpišu za referendum, danas nije htio o imenima.

"Prijete direktori komunalnih tvrtki u vlasništvu određenih jedinica lokalne samouprave, lokalni čelnici HDZ-a i tako", kazao je Grmoja te zaključio kako se ljudi ohrabruju te dodao kako je to ono što ga veseli.

"A ja se HDZ-om, iako se oni često bave sa mnom (zanimljivo je pratiti Facebook stranicu HDZ-a - gotovo nema objave u kojoj se ja ne spominjem) ali mi se nećemo spuštati na tu osobnu razinu", poručio je Nikola Grmoja. I dalje će pozivati ljude da potpišu MOST-ovu inicijativu, najavio je.

Iz HDZ-a stiže odgovor, ali samo na Facebooku.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, i Sabina Tandara Knezović U DNEVNIKU NOVE TV Grmoja: "Bio bih puno sretniji da se predsjednik države i predstavnici Vlade natječu u kvalitetnim rješenjima za bolji život građana"

"U nedjelju nećemo odgovarati na nove laži sve izgubljenijih i bezosjećajnijih, ali i sve nervoznijih Mostovih licemjera koji pokušavaju politikantski profitirati na tuđim životima. Vjerujemo da ćemo večeras čestitati hrvatskim tenisačima na svjetskoj tituli, a Nikola “Ivermektin” Grmoja može i ponedjeljak pričekati", napisali su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REFERENDUM O COVID POTVRDAMA MOST-ovac: ''Iz središnjice HDZ-a šalju prijetnje građanima''; HDZ: ''Nikola 'Ivermektin' Grmoja sipa bezočne laži''

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene