Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON PREPUCAVANJA

Iz Gradske plinare Zagreb opskrba objavili: "S jučerašnjim datumom podmirene su obaveze po zadužnici koju je PPD aktivirao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su iz Prvog plinarskog društva demantirali izjave zagrebačkog gradonačelnika da su dugovi plaćeni, iz Gradske plinare Zagreb opskrba javljaju da su sve obaveze podmirene.

Nakon što su u utorak iz Prvog plinarskog društva reagirali na izjave gradonačelnika Tomislava Tomaševića te poručili da na njihov račun još nije uplaćena niti kuna iz Gradske plinare Zagreb opskrba, GPZO je danas objavio da su sve obaveze podmirene. Priopćenje donosimo u cjelosti.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević SKUPLJANJE KOMUNALNOG OTPADA Zagreb više neće biti ''kantograd'': Tomašević najavio novi sustav, pogledajte kako će izgledati

"GPZO je s jučerašnjim datumom podmirio obaveze po zadužnici koju je PPD aktivirao. Po zakonu, nakon aktiviranja zadužnice, uplaćena sredstva odlaze na zaštićeni račun u FINA-i, gdje stoje do 60 dana. Unatoč ovom zakonskom roku, GPZO će dati pisanu suglasnost da se sredstva već sa sutrašnjim datumom prebace na račun PPD-a".

Pročitajte i ovo Zagrebački tramvaji - Ilustracija - 2 Štetni bandićevi ugovori Kriminal s oglašavanjem na tramvajima: Gdje je nestala prepoznatljiva plava boja ZET-a?

"GPZO će također sa sutrašnjim danom podmiriti i sve druge dospjele obaveze prema PPD-u, unatoč dosadašnjem dogovoru o dopuštenom prekoračenju. GPZO podmiruje i podmirivat će i nadalje sve svoje obaveze sukladno rokovima", priopćili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene